Canyon évértékelés és Smart Home tervek

Kijev, Szeptember 2016. A Canyon központi csapata két külön nagy éves megbeszélést is tartott, a marketing és értékesítési csapatok tagjainak. Az első találkozón a közép európai országok képviselői, a második találkozón a CIS régió képviselői vettek részt.

A résztvevők értékelték a 20015-16-os évek eredményeit és megvitatták az új termékek fejlesztéseinek irányvonalát.

A legjelentősebb eredmények közé tartozik a több mint 1 millió darab eladott optikai egér és az új PC billentyűzetek piaci sikere. Az Orosz Föderáció területén a Canyon powerbankok piaci részesedése elérte a 15%-ot. Az új fejlesztésű CANYON NRG alkaline elemek bevezetése bíztató kezdeti eredményeket mutat.

A Canyon termékek fejlesztésének központi részét képezik továbbra is a az eddig sikeres fejhallgató, fülhallgató, PC kiegészítő és PowerBank termékkategóriák. Fókuszban van továbbra is a Canyon LED világítási termékek fejlesztése, mely kategória több országban is jelentősen növekedni tudott.

A fő újdonság, az új trend az okos otthon termékkategória lehet a jövőben, Canyon Smart néven.

Maksym Nabok Canyon
Maksym Nabok, a Canyon üzletfejlesztési igazgatója,
értékesítési tréninget tartott.

Az eseményen résztvevők tréningeken is részt vettek, termékprezentációkat láthattak és megvitatták a legújabb digitális trendeket és ezek beillesztését a Canyon stratégiájába.
Válaszul az új kihívásokra, a csapat folyamatosan fejleszti a Canyon termékeket, hogy továbbra is vonzó kínálatot nyújthasson, kedvező áron az elégedett felhasználóinak.